EUREKA ATOM SPECIALTY 65 - chrome

EUREKA ATOM SPECIALTY 65
klicka på bilden för större bild
kr 9.711
inklusive moms
kr 7.960
utan moms

 Leveranstid 3-6 dagar

 

  •     Tyst teknik
  •     "High Speed" grindspridning
  •     Steglöst mikrometriskt reglersystem (patenterat av Eureka)
  •     ACE System
  •     "Höghastighets"-underhåll
  •     All-purpose justerbar "hands-free" gaffel
  •     Sprängningssystem

Eureka Atom Specialty 65 tar saker ett litet steg längre tack vare större grader och en kraftfullare motor. Med professionell kaffekvarns prestanda kan detta vara den perfekta passformen för din hembarista.

Om du vill ha en smak av hur det är att äga en professionell kaffekvarn, då är det här du ska gå för. Med 65 mm platta grader kan denna version av Atom en produktivitet på upp till 3,7 gram per sekund och en uteffekt på 510 Watt. Graderna är desamma som du hittar i Zenith, den mer kommersiellt inriktade kaffekvarnen i Eureka-serien. Trots storleken hittar du Eurekas senaste teknologier inuti. Till att börja med finns det ACE-systemet eller Anti-Clumping Electrostaticity, även känt enklast som anti-klumpsystemet. Genom att eliminera den elektriska laddningen i det malda kaffet undviker systemet bildning av klumpar och gör ditt kök renare. Du får också den välkända Eureka patenterade mikrometriska justeringen som låter dig täcka i princip alla kaffetekniker samtidigt som du förblir extremt exakt. Till skillnad från de mer professionella kaffekvarnarna som Olympus 75 E eller Helios, är denna kaffekvarn kortare och smalare vilket gör den till det perfekta valet om utrymmet är begränsat. Regleringen av doserna är enkel tack vare användningen av enkla +/- knappar för att välja tidpunkt för enstaka och dubbla doser. Tryck på *-knappen i mitten så kommer du in i ett manuellt läge för personliga kaffeshots. En annan funktion som är värd att nämna är antivibrationssystemet som kallas Silent Technology. Det minskar ljudet från motorn drastiskt och gör denna kaffekvarn upp till 20 dB tystare än konventionella kaffekvarnar. Det här är väldigt bra om du har en lägenhet med tunna väggar eller om du pratar med någon medan du lagar ditt kaffe.


FÖRDELAR

Prestanda: den är utrustad med all teknik och grader från en professionell kaffekvarn samtidigt som den är praktisk och kompakt för en mer hemtrevlig barista.

Bra valuta för pengarna: med tanke på att den använder samma funktioner som finns i de mer kommersiella kaffekvarnarna, är detta prissatt till ett relativt lågt pris.

Tystnaden: precis som andra Eureka-modeller är även Atom Specialty 65 utrustad med Silent Technology, som vi beröm mycket för att göra kaffekvarnen betydligt tystare än konventionella. Du kommer inte tro det förrän du hör det.


Saker att tänka på:

Uppblåsning behövs: för nästan noll retention av malet kaffe för varje malning är Eurekas uppblåsningssystem ett måste. Detta system är lika enkelt som effektivt.

Justera under malning: för att undvika att kaffebönor blockerar malningskammaren rekommenderar vi att alltid justera malningsinställningarna när graderna arbetar.


BURRS

Typ Flat
Diameter 65 mm
Material Härdat stål

DISPENSERINGSSYSTEM

Display Ja (färgad)
Dosräknare Ja
Spotlight på filterhållaren Ja

MOTOR

Traction Direct
Rpm 1310
Effektupptagen 350 watt
Utfodring Enfas

OLIKA

Tillgängliga versioner Elektronisk
Steglös mikrometrisk justering Ja
Bönbehållare kapacitet 1,2 kg
Produktivitet (g/s) 2,7 - 3,7

MÅTT

Höjd 540 mm
Bredd 205 mm
Djup 227 mm
Vikt 9,5 kg


Du kanske också är intresserad av följande produkter: