Pontevecchio Lusso Lever

Pontevecchio Lusso Lever
klicka på bilden för större bild
$ 1.076
inklusive moms
$ 882
utan moms

 Leveranstid 2 veckor

 

Garanti (2 år): Best of Italy täcker alla kostnader, inklusive transport

 

LUSSO spak kaffemaskiner har en robust och pålitlig konstruktion som är rent mekanisk. De består av en enda bryggenhet och en kontrollenhet kopplad till en sond som indikerar låga vattennivåer genom en indikatorlampa. Detta bryter också strömmen till värmeelementet för att förhindra skador.

 

Det unika med dessa espressomaskiner är att de kan stänga av strömförsörjningen när det optimala trycket uppnås. Detta minskar strömförbrukningen och tillåter längre drift utan risk för överhettning.

 

Manometern mäter vattentrycket i pannan och säkerställer korrekt drift. När maskinen har nått rätt tryck kan espresson bryggas perfekt. Den har två lansar - en för ånga och en för att värma vatten i realtid.

 

Ponte Vecchio arbetar efter ett hantverksmässigt koncept i produktionen, vilket resulterar i två aktuella modeller: Lusso och Export, båda tillverkade av mässing och kaminemaljerad stålplåt.

Dessa kaffebryggare för hemmet har en hantverksstil som är idealisk för familjer, små samhällen och kontor. Den enkla och eleganta designen, högkvalitativa komponenter, enkel installation och användarvänlig drift är den bästa garantin för Ponte Vecchio-produkter - hållbara italienska produkter.

Funktioner:

* Helt tillverkad av spisemaljerad stålplåt och rostfria stålpaneler Automatisk drift styrd av tryckbrytare.
* Tryckmätare. Visuell kontroll av vattennivån.
* Kontrollampa.
* Pilotbrytare.
* Rostfri avtagbar koppvärmare och droppbricka.
* Leveransenhet och filterhållare gjorda av en förkromad mässingsgjutning: enhet förvärmd genom forcerad cirkulation av varmvatten från pannan, alltid redo att användas vid optimal driftstemperatur.

Specifikationer:

* Mått: H - 28cm x B - 36cm x D - 28cm).
* Vikt 12 kg.
* Vattentank Kapacitet: 3 liter
* Effekt 1000 Watt, 220 Volt

Tillbehör:

* 2 portafilter, 2 en-kopps filterkorgar, 2 två-kopps filterkorgar, 1 kaffetamper, 1 kaffeskopa, 1 tratt