Rocket Cronometro Mozzafiato V

Rocket Cronometro Mozzafiato V
klicka på bilden för större bild
$ 1.702
inklusive moms
$ 1.395
utan moms

 Leveranstid på begäran

Garanti (2 år): Best of Italy täcker alla kostnader, inklusive transport

 

Cronometro-maskinerna har avancerad teknik som vanligtvis bara finns i kommersiella espressomaskiner i full storlek. De inkluderar en digital skotttimer, PID-temperaturkontroll och isolerade pannor. Dessutom förbättrar Rocket Espresso 9 mm pannändplattor stabilitet och temperaturkontroll. Användningen av en roterande pump ger tyst och robust pumpprestanda, och maskinen kan dra vatten från sin inre reservoar eller ansluta direkt till vattenförsörjningen.

Funktioner:

Byggt på alla sätt för att replikera den kommersiella espressomaskinupplevelsen och utnyttja det allra bästa inom kommersiell espressomaskinteknik.

Funktioner som cool touch-ånga och varmvattenstänger förbättrar upplevelsen.

Pannan har nickelpläterats och har en solid, blyfri mässingsändplatta för att underlätta termisk stabilitet och värmehållning.

Pannans kapacitet på 1,8 liter har anpassats till termosifonsystemet för att förbättra balansen i espressomaskinen och förmågan att strukturera perfekt mjölk.

Pannan på 1,8 liter säkerställer snabb uppvärmningstid för att optimera perfekt extraktionstemperatur på 92 grader, nu kontrollerad av en fullständig kommersiell kvalitet, SIRI pressurestat.

Denna espressomaskin har designats och tillverkats med material av högsta kvalitet för att göra det möjligt för espressotraditionen att leva vidare i ditt hem.

Tillverkare: Rocket Espresso

Mått: B 33,5 cm x D 42 cm x H 40 cm

Vikt: 23 kg

Watt: 1200W

Panntyp: Värmeväxlare

Pannans kapacitet: 1,8 l

Temperaturkontroll: PID

Vattentank: 2,9 l

Vattenkälla: Intern vattentank

Pump: Vibratorisk

Tillbehör: Enstaka och dubbla Portafilter, Tamper, Blind Basket, Detaljerad manual



Du kanske också är intresserad av följande produkter: