Elektra Micro Casa Leva Koppar & Mässing S1

Elektra Micro Casa Leva Koppar & Mässing S1
klicka på bilden för större bild
¤ 1.690,00
inklusive moms
¤ 1.385,25
utan moms

 Inte tillgänglig

Kaffemaskinen Micro Casa lever har erbjudits av Elektra i många år. Maskinen har en speciell design och spakmanövrering som följer den äldsta traditionen av espressokaffemaskiner. Den finns i tre versioner: kopparaktig mässing, krom och mässing och krom. Dessutom erbjuder Elektra professionella slipmaskiner i olika färger och träbotten med lådor för mattvispen för att komplettera linjen.

Tekniska specifikationer:
  •           Grupper: 1
  •           Pannkapacitet: 1,8 l
  •           Spänning: 230V
  •           Frekvens: 60Hz
  •           Effekt: 800W
  •           Höjd: 45/49 cm
  •           Bredd: 26cm
  •           Djup: 26 cm
  •           Vikt: 10 kg

Micro Casa Leva från Elektra är en vackert designad kaffebryggare som kommer att imponera på alla som ser den. Den är gjord av högkvalitativa material och har en klassisk italiensk design som är både elegant och funktionell.

En av de enastående egenskaperna hos Micro Casa Leva är dess spakmekanism. Med den här spaken kan du manuellt styra trycket på vattnet som används för att brygga ditt kaffe. Detta ger dig full kontroll över bryggprocessen och gör att du kan skapa en kopp kaffe som är skräddarsydd exakt efter dina preferenser.

Micro Casa Leva har också en stor vattentank som gör att du kan brygga flera koppar kaffe utan att behöva fylla på den. Detta är perfekt för alla som tycker om att underhålla eller har en stor familj.

En annan stor egenskap hos Micro Casa Leva är dess inbyggda ångstav. Med denna trollstav kan du skumma mjölk och förbereda läckra cappuccino och latte. Så du kan njuta av kaffe av kafékvalitet i bekvämligheten av ditt eget hem.

Att rengöra Micro Casa Leva är också en barnlek. Torka helt enkelt av enheten med en fuktig trasa och rengör grupphuvudet och ångmunstycket efter varje användning. På så sätt kommer din kaffebryggare att hålla sig i toppskick och fortsätta att producera välsmakande kaffe i många år framöver.

Sammanfattningsvis är Micro Casa Leva från Elektra en kaffemaskin värd att investera i. Dess klassiska design, manuella spakkontroll, stora vattentank och inbyggda ångstav gör den till ett utmärkt val för kaffeälskare som letar efter en kvalitetskaffebryggare som de kan använda för att brygga kaffe av kafékvalitet hemma. Så om du letar efter en kaffebryggare som tar din kaffenjutning till nästa nivå är Micro Casa Leva från Elektra definitivt värt att överväga.