Elektra Micro Casa Semiautomatica Chrome SXC

Elektra Micro Casa Semiautomatica Chrome SXC
klicka på bilden för större bild
¤ 2.290,00
inklusive moms
¤ 1.877,05
utan moms

 Inte tillgänglig

Den halvautomatiska espressokaffemaskinen Elektra Micro Casa använder modern konstruktionsteknik i traditionella former. Den designades för att möta användarnas bekvämlighetsbehov. Vaporizern producerar en oändlig mängd ånga för att skapa skummande cappuccino, teer och infusioner. Maskinen är utrustad med en professionell kontinuerlig bryggenhet i mässing och en mässingspanna med värmeväxlare.


Tekniska specifikationer:
  •                    Grupper: 1
  •                    Pannkapacitet: 2,0 l
  •                    Spänning: 230V
  •                    Frekvens: 60Hz
  •                    Effekt: 800W
  •                    Höjd: 58 cm
  •                    Bredd: 26 cm
  •                    Djup: 26 cm
  •                    Vikt: 11 kg

Kaffeälskare, letar du efter en kvalitets- och stilren kaffebryggare för ditt hem eller kontor? Då är Micro Casa Semiautomatica från Elektra precis rätt för dig. Här är varför denna kaffebryggare är värd investeringen:

Klassisk italiensk design

Elektra Micro Casa Semiautomatica är en traditionell espressomaskin med klassisk italiensk design. Den förkromade mässingskroppen och polerade trädetaljer gör dem till ett elegant tillskott till alla kök eller kontor. Maskinen är handgjord i Italien och imponerar med sin unika design som kommer att imponera på dina gäster eller kunder.

Halvautomatisk drift

Micro Casa Semiautomatica är en halvautomatisk espressomaskin, vilket innebär att den kräver en del manuell drift för att brygga den perfekta koppen kaffe. Detta ger dig mer kontroll över bryggprocessen och säkerställer att ditt kaffe bryggs precis som du vill ha det. Maskinen har en spak som du drar ner för att starta bryggprocessen och släpper för att stoppa, vilket ger dig fullständig kontroll över kaffeextraktionen.

Komponenter av hög kvalitet

Elektra Micro Casa Semiautomatica består av högkvalitativa komponenter som säkerställer en lång livslängd och tillförlitlighet hos maskinen. Pannan är gjord av mässing och är förkromad, vilket gör den korrosionsbeständig. Maskinen har även en stor vattentank, så att du kan brygga flera koppar kaffe utan att behöva fylla på den.

Lätt att städa

Elektra Micro Casa Semiautomatica är lätt att rengöra och underhålla. Maskinen har en avtagbar droppbricka och vattentank så att du enkelt kan städa upp spill eller smuts. En rengöringsborste och ett rengöringsverktyg för grupphuvuden ingår också, så att du alltid kan hålla maskinen i toppform.

Bra smakande kaffe

Den viktigaste aspekten av en kaffebryggare är kvaliteten på kaffet den producerar. Elektra Micro Casa Semiautomatica levererar ett fantastiskt kaffe som konkurrerar med alla kaféer. Maskinen har ett professionellt mässingsportafilter och brygggrupp som säkerställer en jämn utsug. Med rätt kaffebönor och lite övning kan du brygga den perfekta koppen kaffe varje gång.

Genom att investera i en kvalitetskaffebryggare som Elektra Micro Casa Semiautomatica kan du njuta av ett utsökt kaffe från bekvämligheten av ditt hem eller kontor. Med sin klassiska italienska design, halvautomatiska drift, högkvalitativa komponenter och enkla underhåll är denna kaffebryggare en bra investering för alla kaffeälskare.